Mapa sajta | Mailing lista | Prijava na sistem
Proizvodi
Totalne stanice
Niveliri
Teodoliti
Građevinski Laseri
Univerzalni građevinski laseri
Laseri za enterijer
Linijski i tačkasti laseri
Laseri za polaganje cevi
Laseri za kontrolu mašina
Laser Detektori
Leica iCON
Automatizacija mašina
DISTO Laserski Daljinomeri
Lokatori podzemnih instalacija
Originalni pribor


HomeProizvodiGrađevinski Laseri

Građevinski Laseri
Pregled Građevinskih Lasera

Bilo da se radi o izgradnji, polaganju cevi, kontroli mašina ili radovima na zidovima ili plafonu, naši laseri su napravljeni za rad u bilo kom okruženju.Izaberite željenu opciju

Univerzalni građevinski laseri
 Radite opušteno sa Rugby serijom lasera, automatsko horizontiranje ih čini pogodnim za posao bilo kog obima. Rugby ima osobine koje su neophodne da bi se radovi završili.

Laseri za enterijer
 Fleksibilnost je ključna osobina kod Rugby-ja 55 i Rugby-ja 200 proizvedenih od strane kompanije Leica Geosystems. Koristeći sjajne karakteristike, uz svoju odličnu zaštitu, Rugby laseri su spremni da za Vas rade na svim zadacima.

Linijski i tačkasti laseri
 Sa Leica Linom sve je savršeno poravnato. Oni projektuju linije ili tačke sa milimetarskom tačnošću, ostavljajući Vam ruke slobodne za obavljanje posla. Čineći vaš rad mnogo lakšim!

Laseri za polaganje cevi
 Leica Piper serija lasera za polaganje cevi je idealna za: postavljanje kanalizacione mreže, cevovoda sa gravitacionim padom i bilo gde gde se pad i nagib zahtevaju sa jednim pravcem. Izaberite neki od modela: Piper 100 ili Piper 200 sa Alignmaster funkcionalnošću.

Laseri za kontrolu mašina
 Čvrsti i precizni, Rugby 300 SG (Jednostrani pad) i Rugby 400 DG (Dvostrani pad) laseri su optimalno rešenja za preciznu kontrolu grejdera po visini, i za izvođenje jednostranih i dvostranih padova. Njihove izuzetne karakteristike će osigurati uštedu i u materijalu i u radnoj snazi, povećavajući vaš profit.

Laser Detektori
 The ROD-EYE Familija senzora nudi rešenja za sve građevinske lasere i idealni su za rad sa RUGBY serijom Lasera.


Downloads
Leica obezbeđuje rešenja i sisteme za pozicioniranje, premer, mapiranje, navigaciju, metrologiju (industrijska merenja), vođenje mašina, katastar, građevinarstvo, fotogrametriju, rudarstvo i inženjerstvo, procesiranje slika za daljinsku detekciju, metrologiju, i ostale geodetske i merne aplikacije. Merni sistemi uključuju visokoprecizne GPS, total stanice, teodolite, nivelire, GIS, softvere, aero kamere, ručne merne uređaje (DISTO™ daljinomere) i 3D lasersko skeniranje.
 
Copyright © 2005 - 2015 Geokom d.o.o.